Opzet

Aan dit project wordt vormgegeven middels de combinatie van de volgende interactieve onderdelen:

Kenniskaarten voor niet-moslims

De kenniskaarten voor niet-moslims zijn een vervolg van en een aanvulling op het reeds bestaande kenniskaartenproject van alFitrah. De kenniskaarten zijn Islamitische kaarten met een pakkende slogan en uitleg, die de ontvanger ervan moet triggeren om zich te gaan verdiepen in de Islaam, middels onder andere de website van dit project. Deze kaarten worden gemaakt om op simpele wijze overal da3wah te kunnen verrichten bij niet-moslims.

Website

Om de doelgroepen van het project te kunnen voorzien in alle (praktische) informatie die zij nodig hebben, komt er een speciale website die op de drie doelgroepen gericht is, en hen o.a. verwijst naar de informatiepunten.

Informatiepunten

Informatiepunten zijn Islamitische personen en/of instanties die verspreid zijn over verschillende (centraal gelegen) steden naar wie de doelgroepen via de website doorverwezen kunnen worden voor (meer) informatie over de Islaam. De doelgroep kan zich tot deze punten richten in geval van behoefte aan persoonlijke informatie, begeleiding, ondersteuning, het vergaren van kennis, etc.

Dawahagenda