Islamitische Jaaragenda alFitrah

[styled_image size=”medium” alt=”Islamitische Jaaragenda alFitrah” lightbox=”yes”]https://nl.fitrah.nl/wp-content/uploads/2012/12/foto1-jaaragenda-1024×678.jpg[/styled_image]

In een maatschappij waar dagelijks steeds meer inspanning van je wordt verwacht, komt het vaak voor dat het onderhouden van jou religie aan jou voorbij gaat. Je hebt geen ‘tijd’ om te investeren in het hiernamaals, je Islamitische identiteit gaat erop achteruit of de islam is zo groot en divers dat je niet weet waar je moet beginnen. Deze en andere gevoelens hebben ons aangezet om ons in te spannen naar het zoeken van een concept dat kan bijdragen aan het oplossen van dit probleem.

De deeloplossing is namelijk: De islamitische jaaragenda!

Met de Islamitische Jaaragenda zorgt u ervoor dat u overzichtelijk uw meest gangbare verplichtingen moeiteloos inplant en organiseert zonder dat je praktische invulling van je religie ondersneeuwt. De inhoud van de agenda maakt dit onder meer mogelijk. De agenda bevat motiverende, inspirerende en leerzame gezegdes van zowel onze geliefde profeet Mohammed salla Allaahoe ‘alayhi wa sallam als de vrome geleerden. Daarnaast bevat het ook Islamitische tips en herinerringen om u op pad te helpen. Ook wordt er aandacht gegeven aan twee speciaal door ons uitgekozen aanbiddingen, opdat de gebruiker van de agenda na 2013 deze aanbiddingen continu zal verrichten. Met de agenda hoef je ook geen enkele gebedstijd te missen. Ben je onderweg en je bent benieuwd waar je je gebed collectief kunt verrichten? Dan leidt de moskeewijzer jou naar de dichtstbijzijnde gebedsplek. Er is nog veel meer om op te noemen, ontdek het zelf is het devies.

De Islamitische Jaaragenda 2013 bevat onder andere:

  • Islamitische en westerse jaartelling
  • Islamitische feestdagen
  • Hadith van de week
  • Tips, herinneringen en wijze uitsrpaken
  • Moskeewijzer
  • Aandacht voor twee uitgekozen aanbiddingen
  • Strakke design met Arabisch tintje
  • Met leeslint (touwtje)
  • En nog veel meer

De Islamitische Jaaragenda kost €8,00 en heeft een afmeting van 182 mm x 129 mm.

De Islamitische Jaaragenda is een deeloplossing voor het bovengenoemde probleem. Dan rest de vraag nog wat de hoofdoplossing is van het probleem. Het antwoord hierop is simpel: dat bent u namelijk zelf!

Dawahagenda